Kedves látogatók!

A Máriahalom Televízió 2014-ben felfüggesztette tevékenységét.

Extra programok a vadasparkban

on .

A Kisállatsuli osztálya felvételt hirdet! Nyert ügyünk van, ha kedvenc sportunk a szabadfogású henyélés, lustálkodásban nincs, ki lekörözzön minket és természetesen legjobban a hasunkat szeretjük… Az se baj, ha puha, dekoratív és jó vastag (szigorúan házilag növesztett!) szőrmebundával rendelkezünk!  

Várjuk mindenki jelentkezést, aki legalább annyira cuki, mint egy nyestkutya, olyan szépen és hosszan (egy levegővétellel!) bír tutulni, mint egy aranysakál, és mosómacikat megszégyenítő (kéz)ügyességgel kő-papír-ollózik! Rácson mászás, mókázó kedv és kapaszkodás nélküli orrmozgatás előny! Exhibicionisták és színészi ambíciókkal rendelkezők nagyobb eséllyel nyerhetnek felvételt a Budakeszi Vadaspark Kisállatsuli elit osztályába!
 
 
Az iskola bentlakásos, koszt-kvártély megoldott és a tréner is házhoz jön! Az órákon egyéb dolguk nincs a jelentkezőknek, mint magukat adni, valamint néhány finom falatért (nyers husi, vagy száraz ropogtatnivaló) egy kis extrát mutatni a közönségnek. Például vezényszóra ülni, pocakot villantani, ugrani, mászni, mókásan nézni, alkarom… vagyis alkalom adtán pedig karmokat villantani! Akinek érvényes orvosi igazolása van, és biztosan nem rendelkezik aranysakál felmenőkkel, annak az énekórákon való részvétel nem kötelező!
 
Kisállatsuli órarend:
 
Mosómedve, sakál, nyestkutya és hiúz tréning
 
hétfőtől - péntekig
10.00 - 10.30
13.00 - 13.30
 
 
EXTRA PROGRAMOK FEBRUÁRBAN:
 
Programok 2014. február 2., és február 9. vasárnap:
 
10.00 Mosómedve és sakál tréning (Kisállatsuli)
11.00 Előadás a medvékről
11.30 Bölény látványetetés
12.00 Előadás a medvékről és medve látványetetés
12.30 Farkas látványetetés
13.00 Mosómedve és sakál tréning (Kisállatsuli)
14.00 Előadás a medvékről
15.00 Ragadozó látványetetés (kisragadozó körlet kifutóinál)
 
A Melegedőben 9.30 és 15.30 között Erdei Alkotóműhely várja az érdeklődőket!
további infó: Budakeszi Vadaspark