Kedves látogatók!

A Máriahalom Televízió 2014-ben felfüggesztette tevékenységét.

Geréb Ágnes szabad

on .

Több mint három év után megszüntette a Fővárosi Ítélőtábla a foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségével vádolt, az otthonszülés magyarországi úttörőjeként ismert Geréb Ágnes házi őrizetét

Génmódosított kukorica - hiába ellenzik...

on .

Az Európai Bizottság jogértelmezése szerint már nincs módja visszavonni javaslatát a Pioneer 1507 nevű génmódosított (GMO) kukorica termesztésének engedélyezésére, miután a tanácsban nem sikerült minősített többséggel leszavazni a kérelmet, kénytelen lesz kiadni a termesztési engedélyt.

10-es út budapesti átalakítása

on .

A 10. sz. főút fejlesztésével az átmenő forgalom a vasút túloldalára helyeződik át, az átjáró megszüntetésével és a járda kiépítésével biztonságosabb lesz a közlekedés.

Több munkakör tölthető be szakképesítés nélkül a jövőben

on .

 Az elektromos háztartási cikkek és háztartási kisgépek, a számítógépek és szoftverek, a számítógép-alkatrészek, valamint a telekommunikációs cikkek szakképesítés nélkül is árusíthatók, továbbá a kávézó, eszpresszó és büfé felszolgálóinak sem lesz szükségük szakképesítésre.

Hungarikum lehet az akác

on .

A magyar akác és akácméz hungarikummá nyilvánítását kezdeményező dokumentumot írtak alá az Akác-koalíció tagjai Gödöllőn, a Szent István Egyetemen (SZIE) pénteken